30 Aralık 2014

Hello

Bloğumu özleyince açıp okuyorum da neden bir şeyler yazmıyorum acaba?
Sanıyorum zor geliyor, vakit ayırmak.Bir aydıR Ada'nın babaannesi ve dedesi burada.


Ada'ya çişini-kakasını artık beze değil, tuvalete yapması gerektiğini öğrettik.Daha doğrusu babaannesi öğretti. Ben 2 hafta denemiştim , sabırlı olamadım ve bıraktım. Belki de zamanı gelmişti bilemiyorum!!!

Dışarı çıktığımızda ve geceleri primanın gece külotlarından giydiriyorum. Adına da Dora külotu diyoruz, hava soğuk olduğu için bunu giydirdiğimi söylüyorum.. İnandı canım Ada'cığım..
Şakir'e çay içemeye gidince "anne çişim geldi, bende büyüklerin tuvaletine gidicem "diyor..
Çok şükür..Yakında gece külot olayına da son vereceğim ama şu kış bir geçsin diyorum.Acelesi yok.

Kaka olaylarında bir kaç kez lazımlığa ve klozete yapmıştı.Daha sonra altına kaçırdı hep, bize söylemedi. Fark edince biz, "gelmeee anneee"deyip durdu:) Üstüne gitmedim bende. Sonra yaptı lazımlığına çişim var diyerek..

Ama bir keresinde kakasını yapmış ve bana "anne bak, kuyruğum var.Tıpkı bir sincap gibi,sağa sola sallıyorum "dedi.. Poposunu gösterip. Ayy, güldüm durdum.Deli kızım benim. Baby Tv de ki bily bam bam dan öğrendiği şarkıyı söylüyor ve kakasını da kuyruk diye gösteriyor:)

İşte bir yılı da böyle bitirdik..

Umarım 2015 sağlık, huzur , barış, mutluluk getirir her birimize.Ülkemize.

Not: Çanakkale'ye 2011 yılından bu yana ilk defa kar yağınca tuttu.. Çok fazla kar kış seven biri değilimdir.Yaz insanıyımdır ama, nedense bu yıl Ada için bende heveslendim. Bursa da her kış kara doyardık.Ada Uludağ'a gitti aslında ama bu yıl daha bir farkında olacak..

Sokaktaki hayvancıklar ve evsiz insanlar umarım sıcak bir yer bulmuşlardır..

4 yorum:

  1. Canım benim,mutlu yıllar,2015'te çok mutlu olun,rahatlayın:)Ada kuzum da tuvalet olayını halletmiş,çok sevindim.Çok öpüyorum,kucaklıyorum sizi:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tuba'cım, blogları özledim.. Bizde kucaklıyoruz seni. Çok öpüyorum canim :)

      Sil
  2. yaşasın bloglarına dönen anneler :))


    Hayırlı seneler

    YanıtlaSil

Güzel Yorumlarınız:)

İzleyiciler