5 Temmuz 2013

Ada Raporu 15.Ay

Haziran ayında direnişe tam destek verdiğimiz için buralara uğrayamamıştım.Ada'nın da haziran ayı güme gitti..Aklımda kalanlarla, geç olsun güç olmasın şeklinde notumu alayım istedim:)

* 15 aylık olan kuzu, bezini kesinlikle yatarak değiştirmeme izin vermiyor.Çok zor durumdayım:)

* Alttaki azı dişlerini beklerken, üstler pek görünmediği için, geçenlerde onların sivri sivri çıktığını gördük, eh darısı alttakilerin başına..

*Yemek olaylarında da bir değişiklik yok, sadece ben her gün ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.Mutlaka kuzu gerdan çorbası yapıyorum sebzeli.Yoğurt mayalıyorum birde.
Akşamlarıda ( bebekken hiç vermediğim halde ) milupanın 7 tahıllı mamasından veriyorum.
Annesi sütü devam, hatta bağımlı..

* Haziranın 17 sinde Bursa gittik, Ada'nın amcası evlendi 29 haziranda..Hazırlıklara falan yardım ettik, daha doğrusu eşim, ben Ada ile ilgilendim..Yorucuydu açıkcası:)

* Ada 3-4 adım yürüyor :)   ( Ada artık fıldır fıldır yürüyor tabi.2 haftadır:) Hatta salı günü bahçede düştü, dizini fena kanattı, kuma denk geldi çizil feci şekilde.Ağlamadı bile, biz çüçü beyle ağlayacaktık neredeyse..Off bu anne babalık duygusal insanları daha da manyak yapıyor ben size söyliyeyim )

* Artık bazı konuşmalarını anlayabiliyoruz.Mesela güle güle diyor el sallayıp, yaşın kaç diye sorduğumuzda da biii diyor:) Babasına artık daha da bilinçli baba diyor. Bende madem anne diyemiyorsun bari bana mamiii desin diye ikide birde mamii, mamiii dedirtmeye çalışıyorum ama Ada'nın dediği mimiiii, en son hali de bibiiii oldu:))) Ehh bekleyeceğiz artık:)
 Çok heyecanlanıyoruz biz bu hallere tabi .

6 yorum:

  1. Maşallah büyüyor annesi, bizim dizleri sorma yara bere içinde. Lansinoh gogus kremin varsa morluklara birebir iyi geliyor çarpma olur olmaz sürebilirsin. Anne sütü emiyor dedin ya duygulandım neredeyse üç ay olacak bırakalı unuttum bile nasıldı :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Emiyor ama, yemek yemesi çok az işte..
      Dila gerekli anne sütünü almıştır sen hiç üzülme canım..

      Sil
  2. :))Maşallah Adaaa çok tatlısın,düştün demek kıyamam sana:((Annesi gerçekten çok duygusal oluyor insan,Ege düşünce sinirlerim bozuluyor bir süre.Yürümesi de hayırlı olsuun,sağlam adımlar atsın,annesinin elinden tutsun,bırakıp koşmasınn,emi Ada kuzum:)Düğünde de pek şıkmış hanımefendi:)Senin kızın çok kibar Özlem:))Öpüyorum sizi ,nice aylara:)

    YanıtlaSil
  3. Kıyamam Ada'ya
    çok gecmiş olsunn
    Güldürdün beni manyak anne babayla ilgili :DD

    YanıtlaSil

Güzel Yorumlarınız:)

İzleyiciler