19 Şubat 2013

Şunlar-Bunlar!!



Aşağıdaki kedicikleri, Ada'nın d.gününde gelenlere hediye olarak verilmesi nasıl sizce?? 3 paket buldum dolapta, alınmış konulmuş kenara:)) Boyunlarındaki zilleri çkarıp yerine kurdela falan bağlasam..Yani saçma olur mu olmaz mı, siz dostlara sorayım dedim:) Yoksa yine magnetli bir şeyler mi yaptırsam bilemedim.Sıkıldım onlardan da gerçi.Doğumda magnet, diş buğdayında da magnet hediye etmiştim. kikiki:)


Üşengeçliğim tavan yaptı bu aralar..Çarşıya çıkıp ( Çanakkale'de çarşıya çıkılır )  tütü için siyah tül alacağım daha.Bu arada tütü yapımını  öğrendim. Her yerde var beceririm umarım:))Ayakkabı da lazım..Bu ayakkabı konusunu da sorayım sizlere, ortopedik falan mı almak lazım?? İnanın bilmiyorum.Daha tam yürümüyor, evde ayakkabı giydirmiyorum zaten, çarık çoraplardan falan giyiyor..
Bilgilendirilmeyi bekliyorum, ayrıca araştırmada yapayım netten.


Ayy pembe mi yapsam yaa, çok cici:)






Ya evet, ben oğlak burcuyum..Yani kararsız kazım( annem derdi, rahmetlim ) :))

14 yorum:

  1. Canım bende senin gibi oğlak burcu ve çok kararsızım bende doğum günü için araştırmalara başadım az zamanım kaldı kedicikler güzel kurdele ile süsleyip hediye poşetine koyup üstünede yazı yapabilirsin,tütü bende yapıcam Allah kısmet ederse sizin d.gününüz ne zaman fikir alışverişinde bulunalım sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oğlak burcunun ennn bela özelliği:)))
      20 marta bizim, sevgiler

      Sil
  2. kedilere bayıldım bence çok şekerler.. kuyruklarına bir kurdele tamamdır.. tütüyü yapacağından eminim ben.. çok güzel bir parti olacak kesin.. sabırsızlıkla bekliyorum.. ayakkabısını ortapedik almanda fayda var.. 1-2 aya kalmaz yürür zaten..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. inşallah güzel olur, insan heves yapıp özeniyor..Hele birde bu bensem, heyecanlı bir tip olaraktan:))

      Sil
  3. Kediden oldukça korkan gördüğü yada göreceğini tahmin ettiği yola asla girmeyen oldu da kazara karşılaştıysa çığlığı basan kendi korktuğu yetmiyor gibi zavallı hayvanı da korkutan biri olarak ben bile beğendim:) orijinal bir hediye olur:) kızım olsun bende tütü yapıcam ahdim var :) kolay gelsin çok güzel heyecanlar bunlar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aa beğenmenize sevindim o zaman:))
      tütü çok cici gerçekten, inşallah kızınız olur:p

      Sil
  4. bence kediler hoş ben de bebek yapacaktım üşendim başka birşey düşünüyorum. tütü yapmak çok kolay zor olan bence o tülleri düzgün kesebilmek biri yardım etse iyi olur. kayıp duruyorlar. ayakkabı konusunda da kipada yeni ayakkabılar gelmiş olmalı f&f nin. ince tabanlı ev ayakkabısından hani. onların babet şeklinde olanları da oluyor öyle birşey alabilirsin evde de giyer yazın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Söylemen iyi oldu tül olayını.Ona göre dikkat ederim.Bakalım daha bir şey yok ortada:) kipaya baktım bugün yeni bir babet gelmemiş, takipteyim ama:)

      Sil
  5. kediler orjinal duruyor.kendiliğinden ayakta duruyorlar değil mi.güzel fikir.bende oğlak burcuyum.kararsızlığım ondanmış demek ki.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayakta duruyorlar, biblo bir nevi işte. Vallahi bilmiyorum ama oğlak burcunun özelliği diyerek sıyrılıyorum ben:))

      Sil
  6. bir meleğin günlüğü19 Şubat 2013 11:33

    aaa kedicikler süper fikir bencede hediye için.Bende magnet yaptırıım dedim 1 yaş partisinde ama dediğin gibi doğumda ve diş hediğindede magnet dağıttım ve bendeee sıkıldım..böle bişeyde iyi fikirmiş hemde halihazırda değerlendir canım..Henüz ayakkabı almadım ilkladım ayakkabısı vs gibi bişey hiç fikrim yok..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet farklı olsun dedim ama bakalım nasıl olacak kedicikler.
      Ayakkabıyı da alınca paylaşırım canım:)

      Sil
  7. Kedicikler güzelmiş. Zilli halleri de tatlı bence.
    Ayakkabı konusunda bana da gelen bir sürü öneri oldu.
    Kimi normal kimi ortopedik dedi ama biraz araştırınca
    ortopedik ayakkabıyı çocuğun ayağında sıkıntı varsa alın,
    yoksa normal ayakkabı alın diyorlar genel olarak.
    Bizde de ordan burdan gelme 2-3 çift ayakkabı var. Hepsi normal.
    Bir sıkıntısı da olmadı yürürken şimdiye kadar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sanki ben okudum o yazıyı bak hatırlıyorum biraz.Tekrar okuyayım hatta.
      Kipadan baktım, normal bir şey alacağım..
      Şimdilik evde giyecek zaten, normalde çorapla duruyor, giydirmiyorum ayakkabı

      Sil

Güzel Yorumlarınız:)

İzleyiciler