28 Şubat 2013

Günler Geçerken

Çanakkale'de ve genelde batıda hava güzeldi bir kaç gün..Şimdi yine yağmur ve karanlık hava var ama cemre suya ve havaya düşmüş.Ee yani yazzz geliyorr.:)))

Ada'nın 2 gündür uyku düzeni şaştı!! sabah 7 de uyanıp öğlen bire kadar zibidilik yaptı..Akşamda 7 buçuk gibi uyudu.Gece 3 te uyandı falan..Bugün uyuttum bakalım 11 de..tütütütü nazar değmesin..

Dişlere yoruyorum bu durumu..Yavrumun bir sürü dişi çıkıyor kolay olmasa gerek:((

Artık biliyorsunuz sizde, Ada kakasını 4-5 günde bir yapıyordu..Geçen gün günde 4 defa yaptı.İshal oldu..Hazır sütten muhallebi yapmıştım o gün, şeker falan koydum ilk defa, azıcık da olsa yedi, acaba ondan mı oldu diye düşündüm..Yani çocuk kaka yapsa bir dert yapmasa ayrı bir dert..Rahat ollll, geniş olll azıcık Özlemmm.AAaa:))

Doğum günü hazırlıkları ne alemde derseniz, hiç bir alem yok:) Bu hafta tül falan alacağım bakalım.Birde Bursa'da yapacağız diye sanırım daha rahatım:) 

Ne bileyim işte, günler geçiyor böyle..
Kilitbahir feribotlarına binerken çektiğim bir fotoğraf

kilitbahir

Şu çöplerden ne zaman kurtulacağız acaba?

Fotoğraf çekmek hep balıklar bitince veya masanın süsü bozulunca aklıma
geliyor:p

Resim yazısı ekle

Geçtiğimiz hafta çüçümün d.günüydü.Elcağzımla pandispanya yaptım, sonra
bu şekilde pasta.Söylemesi ayıp lezzetli de olmuş:))


6 yorum:

  1. Anamm Ada dett burnunu karıştırmaa:))) ya canım dişler gerçekten çok sancılı oluyor kolayca çıakr inşAllah..bu uykular nezaman adamakıllı rayına gircek beklıyorum bende sabırsızlıkla..Doğum günü bizmkide haftaya ama hiç kolumu oynatmadım daha okuldan eve gelıom pestilim çıkmış.aklımda bişiler var ama ,zaten arkadaşlarla kutlıcam kimsemiz yok buralarda :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah kolay çıkar, aminnn:) Çalışırken daha zordur eminim hazırlanmak.Bizde kimse yok diye, arkadaşlar var gerçi sizin gibi, ailemizin yanına gideceğz bakalım..

      Sil
  2. dişten de olabilir ishal durumu,şekerden de olabilir annecik rahat ol evet,birgün yapamaz birgün tutamaz bunlaaaar
    bize yazmışsın,geç gördüm,burdan cevaplayayım ki doğumgünü konusunda bende de pek hazırlık yok,daha zaman var,yaparız birşeyler.
    elbisesini dikiyor annem bu aralar sağolsun,ama bende tık yok.bir de soğudum ki doğumgünü hazırlıklarından,niye bilmem.sadece pastanın başında,üzerinde güzel bir elbiseyle masum birkaç fotoğraf hevesim kaldı o kadar...acayip gel gitli bir insanım ben,birden soğuyorum bazı heveslerimden
    öperim Ada'yı da,burnunu da :),yeni dişlerini de ve tabi anneciğini deee

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Birgün yapamazi birgün tutamaz doğru canım:)
      O gelgitler bende de var, bir acayip istekli heyecanlı, sonra birden püfff sönük, heyecansız..D.gününe kadar Allah kerim:) Bizde sizi öptük kocaman..

      Sil
  3. Maşallah çok şeker,dişlerine kıyamam onun:))Pastan çok şeker görünüyor,cidden çok beğendim,fikir oldu,birgün pandispanyanın tarifini versen?Çanakkale resimlerini çok beğendim,özlemişiz Özlemcik:)Öptüm:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol Tubacım, yazarım bir gün tarifini, güzel oluyor cidden.
      Bu yaz inşallah bol bol çanakkale fotoğrafı koyacağım:) öptm bende:)

      Sil

Güzel Yorumlarınız:)

İzleyiciler