2 Ağustos 2012

Günler Geçerken..

Ben öyle durup bakmıyorum tabi ki:) Ada sürekli kucakta durmak istiyor, eve birisi geldiğinde hiç uyumuyor mızmızlanıyor devamlı..Tabi olan benim zavallı belime oluyor:) 4.ay doktor kontrolümüzde, Ada nın yüzüstü yattığını söylemiştik doktora, bir sakıncası olur mu diye sormuştuk. Gündüz sizin gözetiminiz de gece ise öyle yatırmayın, başını kaldıramaz, kasları gelişmedi daha dedi.( Allah korusun ) Ama Ada, düz çevirsek de hemen dönüyor.Hal böyle olunca, babasını diğer odaya yolladık, Ada ile ben genişşş yatakta baş başa kaldık.


Amaaaa, Ada iyice yayıldı  bu geniş yatak da tabii. Şimdi gece12 ye kadar sorun yok yüzüstü uyuyor.Saat 02:00 oldu mu hoop dönmeye başlıyor, ama ne dönmek.Bir sağa, bir sola.Fıldır fıldır yani.Yatağın her yerinde, benim dibime girmiş bulmuş bir gece mazallah üstüne yatacağım diye korktum..( şu an benim yatağımda uyuyor yine hatun:) ) park yatağında istediği gibi dönemediği için, dönme seanslarında uyanıyor gece gece..Kendi beşiğine hiç koyamıyorum, ayakları kolları parmaklıklardan çıkıyor, kafasını vuruyor, parmaklıklara koruyu minderini taktığımda, diğer taraf takılı, Ada' yı göremiyorum bu sefer..

C.tesi Ada'nın babaannesi geliyor, tabi kendisine park yatağa terfi edecek..Geceleri uyana uyana alışacak artık..

Bebek olmak da zormuş ama yaaa:)

Annesinin kuzusuuuuuuuu:))





Çanakkale'nin nadide eserlerinden biri:p

6 yorum:

  1. yahu bırak dönsün.Aferin ona maşallah ona ve daha bir sürü şey ona:))Çünküüü Melis ablası tam 8 aylıkken başladı dönmeye.8. aya kadar kılını bile kıpırdatmadı.Yattığı yerde ağladı sıkılıp kucak istedi:))Biz de elle itekleyip aa sağa döndü aaa sola döndü diye kendimizi kandırdık..Ada kuzusu erken oturur erken yürür tahminimce:))Kolay gelsin Özlem Hanııım!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım yaa, öyle ama biraz hiper bi kız oldu:) dön dön nereye kadar:) Erken olacak yürüme işleri bu onun işareti diymi?

      Sil
  2. :))Kızım olsaydı adını Ada koyacaktım ama oğlum oldu;Ege koyduk.
    Ben de çok korkuyordum ilk döndüğü zaman gidip gidip bakıyordum.Korkma refleks olarak onlar kendilerini koruyorlar.Emzirirken belki başına gelmiştir.Nefessiz kalınca hemen kendilerini çekiyorlar.Şimdi 6aylık içim çok rahat:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ege ismini de çok beğeniyorum ben:) İnşallah kızınızda olur diyelim o zaman:) Ada ter yüz, her türlü dönüyor, huzursuz uyuyor diye korkuyorum..Evet, emerken nefessiz kalınca çekiyor kendi..Sevgiler

      Sil
  3. ee sana uyku pek yok o zaman .tavşan uykusu

    YanıtlaSil

Güzel Yorumlarınız:)

İzleyiciler