11 Ağustos 2012

1 buçuk Yıl Sonra Sinema:))

Ada'yı babaannesine bırakıp sinemaya gittik dün. Süt sağdım, hazırladım falan her şeyi.Banyosunu da yaptıracak babaannesi öyle anlaştık ve çıktık evden..Ada doğduğundan beri elimiz kolumuz hep dolu olduğu için, arabadan inince eşimin elini tuttum ve garip geldi, liseli aşıklar gibi :p  Aynısını O' da hissetmiş, bebek arabası kullanmaktan ellerini unutmuşum dedi!!:)) ( bu arada hamileyken de berlin kaplanına gitmiştim yaa, başlık değişmesin bari, evde izlediğimiz filmleri de saymazsak:)) )

Sinemada arada, Ada'nın fotoğraflarına baktığımızı tabi ki anlamışsınızdır:)) Çook özledik çook..Sanki 1 saat önce ayrılan biz değildik:)

Eve geldiğimizde, banyosunu yapmış misss gibi kokan Ada'yı bulduk.Ama sütünü içmemiş, uzun süredir biberon kullanmıyorduk unuttu sanıyorum..Azıcık içmiş, şeftalisini yemiş biraz da su:((

Bakalım bir daha ki sinema maceramız nasıl geçecek:) 

Bunların dışında sıcak çok sıcak ve bunalıyoruz.Ada'nın uyku düzenini azıcık da olsa yola koydum diyebilirim.. Sevgi arsızı oldu, dede,babaanne, amca, dayı ve teyzesi tarafından sevilmekten:))Kucaktan kucağa dolaşıyor.



Güzel bir filmdi total recall

4 yorum:

  1. Bende öyle tuhat hissetmiştim kendimi Ada'sız :)
    İşe başlayınca zaten alıştım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Doğrudur:) Ben şehir değiştirdiğim için yeni bir iş bulmaya çalışmadım ama özlemedim değil:))

      Sil
  2. inanın benim oğlum 20 aylık ve biz heryere yanımızda götürmeye çalışıyoruz.Yani yük gibi gelmiyor, seviyoruz onunla olmayı ve bazen sizin gibi başbaşa sinemaya gittiğimizde koşarak dönüyoruz eve :) Hele birde beni akşam işten eve dönerken düşünün:) Ama bazen sevdiğiyle elele gezmek de çok iyi geliyor insana canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok haklısınız, bizde elimizden geldiğince her yere Ada ile gitmeye çalışıyoruz.Gitmezsek de özlüyoruz zaten.Sİzin işinizde kolay değil, çalışan anneleri takdir ediyorum..

      Sil

Güzel Yorumlarınız:)

İzleyiciler