20 Haziran 2012

Ada Raporu..3.Ay

Canım kızım bugün 3. aylık oldu..Zaman ne kadar çabuk geçiyor gerçekten. Yarın sağlık ocağında boy kilo kontrollerimiz var. Onları sonra eklerim:) >3

* Artık bizi takip edebiliyor ( gözleriyle :p )
* Uzun uzun agu-bugu falan tarzı şakıyor.Özellikle sabahları babasına
* Gaz olayları yavaş yavaş azalıyor gibi.Aman nazar değmesin tütütütütü maşallah
* Uyku olayı, tam tamına daha oturmasa da düzeni, gündüzleri 2 saat uyuyor, akşam da 9 gibi uyuyup açıkana kadar uyuyor diyeyim, saat veremedim:))
* Çişim geldi, kaka mı yaptım diyor demeyi çok isterdim ama:)) sırtına kadar kakasını çıkarmayı başarıyor malesef. Prima kullanıyoruz ama her sabah aynı olay,Kaka sırtta:) Huggiesi tavsiye ettiler, deneyeceğiz bakalım.
* Yan dönmeye başladı, ayaklarını havaya dikip hooop yan dönüyor, kolu altta kalıncada sinirlenip ağlıyor canım benim.

Aklıma gelenler bunlar.Hmm birde erkek mi diye soran oluyor, kızım birazcık babasına benziyorda ( yalan acayip çok benziyor, ühü ) Sonra bebeği gören komşuların şapur şupur öpme teşebbüsleri, mıncırma olayları beni deli ediyor!!!! Dışarıdan gelmişsin be hatun, elin temiz mi, ağzın temiz mi.Valla çok sinir oluyorum, azıcık söylenince ( kibarca ) amaaaan şekerim sen çok evhamlısın mikrop kapsın azcık çocuk, öyle öyle büyür.Ahh ah sende doğur görcem ben ama neyyyssseee.. Gerildim:))

3. ayın kutlu olsun Ada..:)

13 yorum:

  1. maşallah , kolayladınız artık iyice sayılır.

    sakın bana bu sıcakda çorap , uzun kollu badi,uzun pijaama giydiriyorum deme, bu fotonun daha önce çekilmiş olduğunu söyle
    bu sıcaklarda yalnızca bol çıtçıtlı badi , o kadar,yapmayın pişirmeyin bebeleri,basacak isilik her yeri

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yok yok bu foto eski:)) ama çorap giydiriyorum, ayakları terliyor buz gibi oluyor sonra.Gerisi çıtçıtlı badi

      Sil
  2. masallah Ada'ya. prima bizde de hep belde kakaya sebep oldu huggies i öneririm bende

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler gece, sizin de az kaldı diymi? kaç var Ada ile Dila nın arasında? Bakalım evdeki bezler bitsin huggies alacağız

      Sil
  3. kaka konusunda bende aynı şeyleri yaşadım taa ki prima premium care'ı kullanmaya başlayana kadar belinde sırtına kadar sıçık , aman Allahım temizleyeceğim dedi kaç ıslak mendil , hadi olmadı yıkıyordum ama bu premıum care varya , kim çıkardıysa Allah razı olsun dıyorum.Bir kere prımadakı o garip parfumumsü koku yok,dokusu ınanılmaz güzel,bir kere dene vazgeçemezsin.Ki benim oğlumun totosu çok hassassır,hani değişince bir şey olurmu deme hemen bugun al , bana da haber verirsen sevınırım , merak edıyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. premıum care kullanıyorum işte bende.prima derken onu demiştim.bizim kız bayağı attırıyor o zaman:)))

      Sil
  4. Bizimkine de hep diyorlardı erkek mi diye, kızıyordum ben de azıcık :) Ama şimdi bakıyorum da o ilk ay fotolarına kız demeye bin şahit ister :) haklılarmış yani:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ada, kafasına bandana falan da taktırmıyorki azıcık kokoş bir kız olsun..Sanırım bende ileride senin gibi düşüneceğim:))

      Sil
  5. Maşallah kuzucuğa :)) Poposundaki kediye de bayıldım..Nice mutlu aylarınıza :)

    YanıtlaSil
  6. Merhaba.
    Ada'nın 3.ayı kutlu olsun..
    Gazsız, sıkıntısız, ateşsiz,ağrısız,bol uykulu günler ve geceleri olsun. Ömürlü olsun. :) Benim kızımın ismide Elif Ada. Bundandır Ada ismine olan zaafım. :)
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, çok teşekkür ederim iyi dileklerin için..Bizde Gökçe Ada koyacaktık ama bir şekilde vazgeçildi, göbek adı Gökçe.İsimleriyle uzun ömür olsun Ada'cıkların.Sevgiler..

      Sil
  7. maşallah kocamaaan Ada'ya..daha nice aylarını görelim inşallah:)Melisin bu ay saçlarını toplamaya başladım da yeni bıraktılar erkek mi diye sormayı,o yüzden az daha sık dişini Özlemcim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nuray'cım çok sağol. Diymi yaa, Melise de erkek bebek diyorlardı:)) Sıkıyorum bakalım:)) Sevgiler canım..

      Sil

Güzel Yorumlarınız:)

İzleyiciler