12 Nisan 2012

sorular..

Bebeğinizin altını ne kadar da bir değiştiriyorsunuz? Banyo suyunu, kaynatıp, soğutarak mı kullanıyorsunuz yoksa normal akan sıcak su ile mi yıkıyorsunuz?

6 yorum:

  1. ben de cok tecrubeli degilim ama banyo syunda normal cesme suyu kullaniyorum altini da kaka yaptikca,yapmadiginda bez gozume dolu geldiginde degistiriyorum ama hazir bez simdilik daha sonra yikanan beze gececegim bakalim basarabilirsem

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende hazır bez kullanıyorum.aynen senin gibi çiş veya kaka varsa değiştiriyorum.Ama bu yıkanma suyunu kafama taktım, 19 nisanda doktora gideceğiz soracağım bakalım ne diyecek.paylaşırım burada.Teşekkür ederim bilgi için:)

      Sil
    2. bizim burdaki çesme suyu içiliyor onu da belirteyim :)

      Sil
    3. Doğrudur.Türkiye' de biliyorsundur bol bol çeşmemiz var ama suyu içilmiyor.Haliyle bende korkuyorum ama başa çıkamadım, kaynat soğut falan.Normal bizim de kullandığımız sıcak döndüm:)

      Sil
  2. banyo suyunu yeni doğan döneminde hatta 6 aya kadar falan sanıe-rsam tam hatırlayamıycam hazır suyu ısıtıcıda kaynatıp yine hazır su ile ılıştırıyordum...bezinide doldukça ya da kaka yaptıkça değiştirebilirsin...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hmm hazır içme suyu anladım.Ben çeşme suyunu kaynatıyorum gün içinde, soğuyor sonra ılıştırıp sıcak su ile yıkanmaya hazırlıyorum.Bez olayını bende öyle yapıyorum, doğru yoldayım demekki:)

      Sil

Güzel Yorumlarınız:)

İzleyiciler