19 Mart 2012

Bugün kızımı gördüm

37+1 olduk.Ve doktor kontrolümüz vardı.Her şey yolundaymış çok şükür.Nst olayını da halletik.20 dk nst de kalınca ve yanlız olunca, minik kelebeğin kalp sesi bana bir süre sonra nagııttt nagııtttt ( nugget varya ) hopla hopla hopla der gibi geldi.Tabi dört nala koşturan atlıyı unutmamam gerek. Deli miyim noluyor yahuu dedim gülmeye başladım:))) Hemşire gelince ona da söyledim, alışmış artık artık psikopat hamişlere tebessüm etti sadece:) Eşime de anlattım, o bayağı güldü.:) Doğum şekli ile ilgili bilgi vermedi dr. , cuma günü tekrar gelin dedi ve bebeğin hareketlerini sayın dedi.10 defa olması gerekiyormuş gün içerisinde.En güzel kısmı, ultrasonda kızımızı görmemizdi.Yuvarlacık yüzü, tombul yanakları vardı:) elleri yumuk yumuk gözlerini kapattı bir ara.Allahım, hayırlısı ile bizi kavuştur..Aminnn



Duygusal anne, dün kızı için, hastane kapısına asılan kapı süsünden  yaptı.Elimde bulunan malzemelerden.Bloglardan görüyorum ne mafiretli bayanlar var.Bende yaparım diyerek gaz verdim kendime:)) Fotoğrafını koyarım sonra, üşendim şimdi :))

İşte böyle..



                                                                     
yaz gelsin..
.

1 yorum:

  1. Benimde Eylülde bir kardeşim olacak:) değişik koşturmacalar heyecanlar, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin:)

    Blogumda çekilişim var, bekleriiiim...Sevgiler:)

    http://birdilimportakal.blogspot.com/2012/03/bakn-burada-ne-varms-hediye-zaman.html

    YanıtlaSil

Güzel Yorumlarınız:)

İzleyiciler