17 Mart 2012

Bebek arabası olayları

Ç.kale' ye geleli 5 ay oldu. Az çok alıştım sayılır.Daha önceden de geldiğim için biliyorum biraz.Ama bebek alışverişi dolayısıyla daha bir alıştım geze geze.Öyle büyük alışveriş merkezleri yok.Kipa var bi, herkes orada zaten:)) Esas konu, bir çok esnafla karşılaştım ve hiç birini sevmedim.Çok sert oldu ama, napimm.Hani derler ya tok satıcı, öyleler.10 gün önce bir bebek arabasında anlaştık, bugün almaya gittik sattık diyor.Ve hiç bir  üzüntü ibaresi yok yüzünde, resmen gidelim diye bakıyor. Başka şeylerde alacaktım vazgeçtim o suratı görünce. Yani ne diyeyim.Hamile kişisinin iyi dilek ve dualarını aldın satıcı amcaaaaaa:)))) Neyse, hava süper güzel, deniz de tonlarca savaş gemisi, tepemizde bir sürü helikopter, 18 mart kutlamalarına şimdi den başladık:)) Herşeye rağmen seviyorum seni Ç.kale.Mutluluğumu bozamazsın esnaf amcaaaa:) Kızım için, hastane dağıtmaya hello kitty lavantalı magnetli süs siparişi verdim.Bak o esnaf teyzeyi sevdim ama:)) Böyle işte sevgili blogum.

5 yorum:

  1. ayy hiç de sevmem tok satıcı:))satıcı dediğin nazını çekecek,efendime söyliyim sen lafını sokup tribini atarken alttan alacak,bir kuruş fazla vermem deyince tamam abla dediğin gibi olsun diyecek ki ayağımız alışsın:))benimki de biraz ağır oldu sanki:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)))) ay canım güldürdün beni:) aynen öyle olacak, hele de bu kişi hamiş ise ona ayrı bir ilgi gösterecek:))

      Sil
  2. blogda izleyiciler bölümü yok mu?kelime doğrulamayı lütfen kaldırın:)))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Noblesse, daha acemi bir blogcu olduğum için, kelime doğrulama olayını sen yazınca fark ettim.Ayarladan düzelttim.:)) İzleyiciler bölümünü de çözerim heralde bu azim ile:))) teşekkürler uyarın için..

      Sil
  3. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil

Güzel Yorumlarınız:)

İzleyiciler