1 Mart 2013

Puset Almalı mı?

Biz Ada'ya sunny baby ultima aldık.Ama keşke almasaydık.3 katta oturuyoruz, ve tek başıma Ada da yanımdayken imkansız indiremiyrum.Önce arabayı indireceğim sonra Ada'yı alacağım çok zorda kalmadıkça yapmadım.Aşağıda apartman girişinde bırakmaya da ceseret edemedim açıkcası.Hırsızlık olayları oluyor arada.Sevmedik ama ne gerek şimdi dursun yani, çalınmasın, o kadar para verdik:p

Bir kere Çanakkale'nin rüzgarlı havasına göre hiççç ama hiçç uygun değilmiş onu öğrendik.Ama kış geçti işte, geldi bahar.Şimdi biz ( çüçü bey ve ben ) acaba baston puset alsak mı, hafif bir şey, gerek var mı yoksa bunu mu kullanırız diye düşünmeye başladık.Bir sürü bebe eşyası oldu ne gerek var bunu yazında kullanırız diyorum ben bazen ama yine de sizlere bir danışayım dedim blogdaşlarım:D

Kışlık ayak örtüsü var tabi birde.

26 yorum:

  1. bizde o konuda düşünüyoruz.Alsak mı almasak mı?bahar geldi.bizim kız yürüyor bayabi.ama uzun soluklu gezmelerde gerekir mi?hangi marka alsam birsürü soru işareti var kafamda.gelen cevapları takipteyim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Almalı sanırsam, yorumlardan o anlaşılıyor, ama ekonomik boy olanından:)

      Sil
  2. Aaaaaaaaaallllllllll:))))))))Hemen al canım,çook rahat edeceksin:))Kurtar kendini o hantallardan:)Ben de aynı hatayı yaptım,şimdi 2.katı bir elimde baston,çanta,diğer elimde Ege inip çıkıyorum:)Dönüşte,yani merdivenleri çıkarken geri geri,poşetlerim bastona asılı bir halde çıkıyorum,yine de diğer hantaldan daha rahat:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maclaren Globertrotter var biz de ,tam yatmıyor ama eğim açısı uyuması için gayet rahat.Çok seviyorum,memnunum.Chicco london da güzel,sanırım sadece Mothercarelarda var.Yine mothercare'in kendi bastonu var,ismini hatırlayamadım ama o da hafif:)

      Sil
    2. alayım o zaman ben Tubacım:)) araştırıyorum bakalım:)

      Sil
  3. MOTHERCARE dan alabılırsın ,bizimki bundan ilkinde kocaaa bır araba alınca sonra bunu aldım ıyıkı almışım.Chıcconun bastonlarıda guzel.Ama bende sana tavsıye çok uzun sluklu kullanamayacaksın fazla para kaçırma derim Özlemcim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Çilercim ya, uygun bir şeyler bakacağım artık..Sağolasın..

      Sil
  4. Ben en baştan hafif baston puset aldım. en üst kat asansör yok taşıyamam diye. bizim arabamız da ufak bagaja filan sığmazdı.
    doğduğundan beri kullanıyoruz vallahi de çok da rahatım.
    kıyaslama yapamam ağırlarla diğerini kullanmadım ama bence uygun yollu bir tane edinmekte fayda var.
    bizimki cosatto mu ne. jokerden almıştık. 7,5 kilo ve tam yatabiliyor.çok memnunum. inerken kucaklayıp indiriyorum. çıkarken de tubanne gibi geri geri çıkartıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. keşke bende öyle yapsaymışım canım ama, almışız artık..Bakalım Bursa gidince alacağız sanırım..

      Sil
  5. bence lazım olacak resimdekini mi düşünüyorsun o baston değil ama markası ne anlamadım. eğer baston alacaksan bazıları iki yönlü oluyor ablam yeğenime almıştı yazın dışarda, açık havada falan uyuyunca özellikle kendine döndürüp sürmek daha iyi oluyor görünce

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yok canım, resimde ki şu an kullandığımız puset.Almayı düşündüğüm bir model yok, fikir sordum işte bende..Sen aldın mı?

      Sil
    2. ben ikinciyi almıstım kışın ama baston değil ikisini de kullanıyoruz biri araba bagajında daima diğeri evde :)

      Sil
  6. bende 2.ci seçim olarak baston alan annelerdenim canım.malesef birinciyi boşuna alıp o kadar eziyeti çekip sonra baston alarak hayatımızı kurtardık.bikere yolda daha rahat gidiyorsun kaldır indir derdin olmuyor.benim seçimim chicco litewaydi.çok memnunum hala kullanıyorum.ayırca tam olarak yatıyor.istersen bu yazıma bakabilirsin http://durucayasamak.blogspot.com/2012/04/yeni-bmw-miz.html.kesinlikle tavsiye edebileceğim bir model yatıyor olması çok büyük artı oldu bizim için

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım.Okurum yazını da.En başından öyle almak lazımmış demekki, ama işte acemilik:) Artık hamile arkadaşlarımı uyarıyorum:)

      Sil
  7. Kesinlikle baston tavsiye ediyorum 9.5 kg luk arabamızdan sonra bana çok çok iyi geldi :)pierre carden enfants aldım ..hatta ç.kaleye geldiğimde, adını yanlış hatırlamıyorsam çarşıda bebecan diye bi mağazadan aldım :) molay yün vardı civarında :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))) ben Bursa dan alacağım, daha çok seçenek var diye, bakalım.Bebecanı bilemedim ama, minik baby var.Baston şart:)

      Sil
    2. minik baby de olabilir :)) ne kadar alakasız sallamışım yahuuuu

      Sil
    3. Olsun:))anladım ben sizi:))

      Sil
  8. kesinlikle al
    Ben direkt puset almıştım tam yatarlı
    hala kullanıyorum ve iyiki almışım diyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahh ahh, ilk baştan alma olayı:)))
      Sağol Emrecim..

      Sil
  9. Deli misin bastonsuz olur mu, bizim hayatımız degisti bastonla da taylandlara bile tasimistik, kesin al bence

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Nazlı, baston daha rahat anladığım kadarıyla..

      Sil
  10. Merhaba,
    Hepimizin ortak hatası ağır pusetler almak galiba:) Baston'u destekliyorum..

    YanıtlaSil
  11. Merhaba, Baabiel markası ile siz dokunmadığınız zaman kendi kendine duran puset icat etmişler

    YanıtlaSil

Güzel Yorumlarınız:)

İzleyiciler