4 Kasım 2012

Bizden Haberler..

Öncelikle bizi merak eden, arayan soran blogdaşlara teşekkür ederim:)) ( Nuray'cım sana özel teşekkür ) Nasıl diye sormayın, ben hissettim işte, merak ettiniz.Nerede bu Özlem yazmadı kaç gündür dedinizzzz:p

Bayram bitti gitti.Bursa da idik.Döndük geldik evimize, sel aldı Çanakkale'yi, yıldırım çarptı modemimizi:) vallahi bak..Öyle dediler.Tamire gitti geldi falan.Anca işte..

Bursa da iken Ada, 3-4 gün sürekli düşmeyen bir ateşle uğraştı yavrum.Tabi bizde.Perişan olduk.Doktora götürdük, kulaklarına, boğazına baktı bir şey yok..( gerçi Bursa da ki doktor sopalıktı da o konuya hiç girmeyeceğim ) fitil falan yaptık ateş düştü.En yüksek 38.3 falan olmuştu..Bayram çok yoğun geçti, yoruldu herhalde dedik...

Evimize geldik, ateş yok diye şükür ediyoruz. Birde ne görelim Ada nın bütün vucudunda kırmızı kırmızı döküntüler çıkmış..Netten bakmıştık eşimle 6.hastalık diyor hep belirtiler ama kendimiz de teşhis koymayalım dedik.Hatta Nazlı da yazmıştı, okumuştum daha önce, tekrar okuduk..(Alya'dan sonra hayat blogunun sahibi )

Hemen doktora gittik.Teşhisi koydu.6. hastalık..Bursa da doktora gittik öyle bir şey demedi falan dedik.Bu  hastalığın teşhisi döküntüler ortaya çıkınca konuluyor zaten dedi.Kesin emin olmak için kan ve idrara bakalım dedi.Kan alındı Ada dan ( çoook ağladı ) ama idrar çok zor, çok zor bir şey miş ya.Bir türlü yeterli çiş olmadı.Kan tahlilinin sonuçlarından da bu hastalık doğrulanmış, doktor öyle dedi..İdrarı da alınca hemen getirin dedi ama ben bıraktım artık. Beceremedim, doktora da güvenerek idrar tahlil işine ara verdik ama onuda yapsak iyi olur bu aralar..

Elti olacağımı söylemiştim dimi:)) ama nişana gidemedim..Ada rahatsız olunca gitmeme kararı aldık, düğüne artık :)))

Geçmiş gitmiş oldu ama, çok korktuk..Minik kuzum da keyifsizdi.Gerçi öyle ateşim var yatayım olayı yoktu.Kıpır kıpırdı ama belliydi işte bir sorun vardı.Neyse, geçmiş olsun kuzuma..

Ada artık emekleme işini bıraktı koltuk veya dayanacağı ne bulursa ona tırmanıp ayağa kalkıyor.Tam basamıyor, hatta yamuk yumuk  basıyor:) sonra pat diye atıyor kendini yere.Artık neresi denk gelirse, kafa üstü, popo üstü:)

Altta bir dişi çıkmıştı, yanında ikincisi de geldi:)) çok tatlı oldu dişli dişsiz bıcırık:) Bakalım, planlıyorum hep kafamda ama üşenmez ve vazgeçmez isem diş buğdayını yapacağım..








Umarım herkesin bayramı ve tatili güzel geçmiştir..


19 yorum:

  1. Hoşgeldiniz..Hayırlı olsun bıcırığın dişleri.Bidahada hastalık uğramasın kapınıza inşallah.Artık döndüğünüze göre bizi habersiz bırakmayın ..yiğit ve ben öptük sizi.Maşallah Ada ya çok cici

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşbuldukk, teşekkür ederiz.Bizde öptük sizi.Sevgiler..

      Sil
  2. hoşgeldin ya merak ettim,aklıma kötü şeyler geldi artık,twitter da da yoktun,kaçtın gittin
    iyi olun da neyse,hadi bakalım,kızdım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. haklısın canım, twitter a da yazsaydım keşke ama inan hiç vaktim yoktu.Hem bayram, hem nişan, gelen giden.Ada da hastalanınca üstüne birde modeme yıldırım çarpmış..bu güne kaldı:) kızma kızma:))

      Sil
  3. Özlemcim çok geçmiş olsun ,iyisiniz inşallah şimdi

    YanıtlaSil
  4. çok geçmiş olsun.. bizde geçirdik 6.hastalığı.. hatta doktor söyleyince o da ne falan olduk.. neyseki geçmiş gitmiş..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben okumuştum sadece ama insan yine de o ne ya diyor cidden.Ateş korkuttu bizi..Geçmiş gitmiş olsun, uğramasın daha:))

      Sil
  5. çok geçmiş olsun bizim bayram da pek iyi geçmedi, Emre da çok hastaydı, http://emreylehayat.blogspot.com/2012/11/bayram-bize-yaramad.html

    neyse ki atlatmışsınız :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim.Size de çook geçmiş olsun..

      Sil
  6. Çok çok geçmiş olsun canım, ben de bloglarda okumuştum 6.hastalığı demek size de isabet etti:8(Gelmiş geçmiş olsun, bu arada 2. dişiniz de hayırlı olsun:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sağol canım.Sorma bize de denk geldi.Allah daha kötülerinden korusun miniklerimizi. 2. diş de geldi bakalım:)

      Sil
  7. hoşgeldiniz ve çok çok geçmiş olsun çocuklar hasta oldumu insanın bütün keyfi kaçıyor.Ama geçmiş gitmiş

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hastalık zor gerçekten..Geçti çok şükür, gelmesin bir daha da inşallah..Sevgiler

      Sil
  8. benim Ada'mda olmuştu o hastalıktan gelmiş gecmişş olsun özlmcim

    senin Ada yakında yürür bak görürsün :P

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Emrecim geçti ama nasıl geçti hiç hasta olmasın bu minnaklar Allahım..

      Yürür mü dersin.Tembel biraz duruyor öyle kalkıp sadece ama:)

      Sil
    2. geçmiş olsun ben mrak etmiştim o ateş dişten olabilir bizim 38,6 olmustu dişte çok zordu ama diğer dişlerde o kadar yükselmedi sadece ilk diş kendni gösterdikten 3 gün sonra olmuştu.

      Bu arada senin zaman ayarlarında sorun mu var acaba, dün bloguna baktım diye hatırlıyorum yazı yoktu, bugün var ama tarih 4 kasım nasıl oluyor anlamadım

      öpücükler adaya

      Sil
  9. Ateş ne kadar sürmüştü ki.3 gün sürdü bizim, korktuk.Bu hastalıkmış meğer sebebi..

    Zaman ayarlarıma baktım, bir sorun yok ama..

    Dilayı öpüyoruz bizde..sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ifade bozuklugu olmus yorumda, diş çıktıktan sonraki üç gün boyunca hep ateş oldu sizn ates belki hem dişten hem hastalıktan karısmıs olabilir ikisi

      Sil

Güzel Yorumlarınız:)

İzleyiciler