28 Kasım 2012

Bizde Böyle

Ada ilk kitabını inceler iken:) Adının " Kedi " olduğunu
söylememe gerek yok sanırım:)

Ada ya brokoli çorbası

Ada yı, mama sandalyesinde emniyet kemerini bağlamadan
bırakıp mutfağa gittim, döndüğümde böyle buldum:/

Tv ünitesine tırmanmasını engelleyen, babasının "inşaa" ettiği
sandelye seti:)

Böyle postlar görüyorum bloglarda hoşuma gitti, bende yapayım bakayım dedim..Uzun uzun yazamıyorum bazen ama blogumuda boş bırakmak istemiyorum da:)  

16 yorum:

  1. Amanın yesinler bu bücürüğü :) Brokoli çorbası da yarasın afiyet olsun :)

    YanıtlaSil
  2. Pisipisileri sevecek Ada, kesin bir sonraki karede kitap ağzındadır:)Ayy nasıl kalkmış o sandalyeden, Allah korusun. Babaların çocuklardan sonra yaratıcılık ruhları coşuyor:)
    Bu arada brokoli çorbasını nasıl yapıyorsun, içine neler koydun? Nette birsürü farklı brokoli çorbası tarifi var, ben genelde karışık sebze çorbasının kombinasyonlarını yapıyorum, bugün de brokoli çorbası içireyim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, annesi pisi delisi olunca:) Her şey ağzında, halı, terlik:)))

      Brokoliyi, havuç, patatesli yapıyorum.Geçen gün balkabağı ile yaptım.İçine irmik koydum..Kaka sorunundan beri irmiği kesmiştim.Güzel oldu Ada sevdi:)

      Sil
  3. ah kedi sever bir annenin kızı da böyle çekirdekten,güzel yetişir işte
    Aman dikkat et artık o mama sandalyesine,Ada çözmüş ya ayağa kalkmayı,artık tutamazsın :)
    setiniz de çok güzel.bizde de var bu tip,daha zorlu bir etap.televizyonun bir kısmı görünmüyor koltukta otururken,kapattık önünü iyice koca orta sehpamızla.Ada büyüdükçe,o set de büyüyecek :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Miyawwww:) uyurken bile pat diye düz duvara tırmanmak için ayağa kalkıyor desem:))) Sende çek fotosunu koy hemen bloğa..Bu aralar yazmıyorsun, takipteyim, beklemedeyim:) Sevgiler..

      Sil
  4. :))) Ada büyüyor ve karıştırmalar hızla devam edecek,bilginize Özlemciğim.Daha çok set kuracaksın.Aman bırakma mama sandalyesınde ,hemen kalkışa geçiyorlar bu veletler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok set kuracağım Çilercim doğru diyorsun.Haşarı bir oğlan çocuğu gibi Ada zaten:)))

      Sil
  5. :)) ah ah ne setler kuracaksınız daha :)) bizim vitrin kapakları hala bağlı.. canım fincanlarla evcilir oynamak istiyor cadı :)

    YanıtlaSil
  6. Aman annesi, iyiki mama sandalyesinden düşmüş, yerde bulmamışsın Ada'yı. Allah korusun..
    Setler biraz daha büyüyünce zaten kar etmiyo, şimdilik belki biraz tutar da :)
    Ahh ahh çocuklar evin bütün düzenini, süsüpüsünü değiştirtiyor insana, ve de bunlara amaan olsun dedirtiyor öyle büyük işte sevgileri..
    Sevgiler,
    www.ceylinolmez.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende çok korktum, ama fotoğraf çekmeyi de ihmal etmedim:) şaka bir yana, artık daha dikkatliyiz..Malesef, ev de süs püs yok artık..Sevgiler bizden de:)

      Sil
  7. Ada cok sirin :) masallah ona :) ama mama sandalyeli resme bakarken icim bi tuhaf oldu :( Allahtan dusmemis, melekler korur derler...Bebekler o kadar cabuk hareket ediyor ki bazen goz kirpana kadar saniyelik anlarda buyuk isler becerebiliyorlar. Biz annelere buyuk isler dusuyor o yuzden :) Bu arada set akilci bir cozum tabii gecici bir sure...Turkiye'de satiliyor mu bilmiyorum ama plastik citler satiliyor ev icinde kullanmak icin biz bir tane televizyon unitesinin onune koyduk ve oglum nerdeyse 2 yasina gelmesine ragmen hala kullaniyoruz. Istese artik kolaylikla yikabilir ama artik soz dinlemeye basladi ve nerdeyse o citle buyudugu icin yikip gecmeyi pek aliskanlik etmedi. Eger Turkiye;de satiliyorsa kesin tavsiye ederim. Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten anlık bir şey di..Telefon da elimdeyken hemen fotoğraf çekip eşime gönderdim..O çitlerden gördüm bende e-bebekte..Mantıklı aslında, değerlendirmek lazım..Teşekkür ederim..Sevgiler

      Sil
  8. Sandalye seti inşaasına bayıldım, cok yaratıcı, cok seviyorlar di mi tv unitelerini:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hemde ne sevgi Nazlı:)) Bir sürü çekmecesi falan da var.Tam oyun alanı:)

      Sil

Güzel Yorumlarınız:)

İzleyiciler