7 Mayıs 2012

Evdeki Mod: Koala ve anası

Sevgili blogum, Bursa'dan döndük, mevlüt işlerini hallettik ama fazla gezip tozamadık.Böyle bir adet bebeğimiz olduğu gerçeğini daha da iyi anlamış olduk.Bir kere hızlı hızlı heykele çıktık bebek arabası alıp geri döndük.Acayip özledik tabi Ada'yı:) Ne kadar değişik bir şey yaa:) Neyse, cumartesi günü evimize geldik ama ne geliş, tıklım tıkış araba, her yeri eşya eşya, dopdolu bir araba.Sadece Eşimin koltuğunda eşya yoktu yani, kendisi dışında. Bu arada Bursa bize acayip büyümüş geldi.En son yılbaşında gitmiştik.Korupark civarı filan, bir sürü inşaat, bir sürü araba.Trafik resmen İstanbul'u aratmıyordu yani.Çanakkale'li olmuşuzda haberimiz yokmuş, dönünce daha da bir anladık:)

Cumartesi günü Ada sürekli mızıklandı, uyumadı, hep omzumda, hep kucakta.Bu bebek milleti kaç aylıkken alışıyor ki kucağa ( ben 3 ay diye okudum kitapta )  Dışarıdan balık ekmek söyledik, gece bayıldık resmen, sızıp kaldık.Pazar günü ise sürekli ağladı, öyle çığlık kıyamet değil ama mızık mızık, omzumda sürekli, bebek arabasını evin içinde kullanıyoruz zaten daha dışarı çıkmadık:)) Uykusu var ama uyumuyor, kafasını omuzuma vuruyor, kafa atıyor bana:))) En önemlisi de doymak bilmiyor,sürekli emmek istiyor.Sonra tıkanıyor, çıkarıyor, hıçkırıyor.Tabi evde sadece ben, eşim ve Ada var.Eşimin annesi Bursa da kaldı..

Gelelim bugüne, Pazartesi eşim işe gitti.Ada ile ilk yalnız günüm.Evdeki ses, evdeki ssseeesssss: InGaaaaaaaaa, ınGAAA:)))  eşim öğlende eve geldi, Ada' yı yıkadık, Allaha çok şükür şimdi uyuyor.Bu arada ilk defa karı koca ikimiz yalnız yıkadık:) Başarılı geçti diyebilirim, çok kıpraştı ama temiz oldu sonuçta:)))

Sevgili blogum çok dağınık yazdım ama daha yemek yapacağım Ada uyurken, makinada çamaşır var.Bu işin üstesinden gelebilecek miyim???? Göreceğiz...

Not: Ada' nın burnunun yanlarında isilik çıktı.Emerken memeye gömülüyor acaba ondan mı?Terliyor falan. Bilen var mı?

7 yorum:

  1. Çocukların her dönemi zor,unutmuşum ben o zamanları :) Biz de hep kızımı babasıyla yıkarız :) sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet gerçekten zor.Hele bugünlerde, sürekli omzumda uyuyor yatırınca ağlıyor.Bizden de sevgiler:)

      Sil
  2. biz de hep eşimle yıkıyoruz bizim ufaklığı bakımları çok zor gerçekten ama dünyanın en tatlı varlıkları

    Bloğunu yeni keşfettim.. Ben de beklerim

    Görüşmek üzere

    www.gecekiyafeti.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısın, en tatlı ve en cadı varlıkları.Ağlamasına kıyamıyorum, o yüzden hep kucak:))Uğradığınız için teşekkür ederim, ziyaret edeceğim bende.Sevgiler..

      Sil
  3. gecen gun baktıgımda yazını gormedim şimdi çıktı, bizimkide kucaga alıştı napcam bilmiyorum kucağımda uyuyor yatağa koyunca uyanıyor tek elimde o diğer elim boş öyle iş yapıyorum off, bir an önce düzelse iyi olacak

    YanıtlaSil
  4. Evet bir an önce düzelse iyi olacak.Yemek, ütü falan tek elle zor olur diye yapmıyorum.Anca uyuyunca.Sevgiler

    YanıtlaSil
  5. Bu telaş ve hiç birşeye yetişememe durumu geçici korkmayın.Her ay biraz daha rahatladığınızın farkına varacaksınız.Benimki epey bunalımlı geçti de.
    Bir de yeni yürümeye başladığı dönemi atlatırsanız gerisi kolay.

    YanıtlaSil

Güzel Yorumlarınız:)

İzleyiciler