22 Mayıs 2012

Ada 2 Aylık Oldu

Zaman gerçekten çabuk geçiyormuş.Kıyafetleri küçülmeye başladığında ve eve gelen arkadaşlarımızın " aaa Ada ne  kadar da büyümüş " demelerinden anlıyorum..Çünkü bize göre Ada hala aynı minnacık.

Geçen hafta doktor kontrolümuz vardı.Boy 58, kilo 6 olmuş. Çok şükür her şey yolunda..Burnu tıkandı, damla aldık ama pek işe yaramadı.Birde gözünde çapak olmaya başladı bu ara, kızarıklık yok ama sık sık çapaklanıyor.Yıkanma suyundan oldu diye düşünüyorum.Kaynatılmış su ile siliyorum hafifçe.Şimdilik doktora gitmedik bu sebepten bakalım..2,ayında Ada agu demeye başladı:) babasıyla havalara uçuyoruz.Yatağındaki dönenceyi kısa süreli takip edebiliyor.Gülücükler atıyor bilinçli bilinçsiz:) Ve dün ilk defa ev gezmesine gittik kızımla yalnız, orada sürekli uyudu annesi de dedikodu yaptı bol bol, kek, börek yedi..

 Bloguma fazla zaman ayıramıyorum.Kendimi yıprattığımı düşünüyorum biraz..Ada 21:00 de yatıp gece 01:00 gibi uyanıp alt temizliği emzirme işleminden sonra sabah 04:00 de gaz sancısıyla uyanırdı. Resmen kendi nazarımız değdi ve akşam 23:00 de ve ağlayarak uyumaya çalışıyor.Çok yorucu oluıyor ama, asıl olay sabahları kahvaltıdan sonra evde deli gibi ev işi, ütü, yemek yapmaya çalışıyorum ve belimle sırtım inanılmaz ağrıyor.Gece nereye yatacağımı bilemiyorum..Üzgünüm blooogg.Artık kararımı açıklıyorum: sadece Ada ile ilgileneceğim, O uyursa bende dinleneceğim.Amaaaan ben mi kurtaracağım dünyayı:)) Şuan ki kararım bu, bakalım neler olacak.

Daha sık yazacağım dünlük, günlük,blogum..

5 yorum:

  1. sana garip gelebilir,banada gelmişti çapaklanan göze süt sık.
    burnuna serum fizyolojik yapmıştım ,tıkandığında

    kararın hayırlı olsun , sen dinlenmelisin daha öncede soledım,ama ara sıra ugra

    sevgıler,mis kokulu meleğe öpücükler

    YanıtlaSil
  2. bakalım uygulayabilecek miyim kararımı.Uğrayacağım ama inan buraya bile zor bakıyorum:) Sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. sabahki yorum denemelerim basarısız oldu silinen yorum bana ait. göz çpaklanmasının nedeni üşütme der annem ve süt ile yada ılık çaya batırılmıs pamuk ile temizlenirmiş. günlük işler konusunda ben felaketim gün içinde yemek yemeğe vakit bulursam ne ala. en fazla yaptığım iş, yatağı toplamak, varsa dilanın çamaşırlarını yıkayıp asmak bir de bulaşık o kadar. diğer işler eşim varken yada haftasonu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yorumunu silinmiş olarak gördüm ama bu yorumu şimdi gördüm.Süt damlatma olayını bende annemden biliyorum ama yapamadım açıkcası..Anne sütü ama diymi?İnşallah üşütmemişimdir, evimiz çok sıcak ama terler falan üşütür diye de korkuyorum..Bilmiyorum hem annelik hem ev işleri biraz zorluyor..Sevgiler

      Sil

Güzel Yorumlarınız:)

İzleyiciler