29 Mart 2012

Ada geldi:)


Aceleci çıktı benim kızım. 37+2 de 20.03.2012 de küçük sulu dünyasından bu dünyaya balık burcu olarak merhaba dedi:) Detaylı yazacağım sonra..






19 Mart 2012

Bugün kızımı gördüm

37+1 olduk.Ve doktor kontrolümüz vardı.Her şey yolundaymış çok şükür.Nst olayını da halletik.20 dk nst de kalınca ve yanlız olunca, minik kelebeğin kalp sesi bana bir süre sonra nagııttt nagııtttt ( nugget varya ) hopla hopla hopla der gibi geldi.Tabi dört nala koşturan atlıyı unutmamam gerek. Deli miyim noluyor yahuu dedim gülmeye başladım:))) Hemşire gelince ona da söyledim, alışmış artık artık psikopat hamişlere tebessüm etti sadece:) Eşime de anlattım, o bayağı güldü.:) Doğum şekli ile ilgili bilgi vermedi dr. , cuma günü tekrar gelin dedi ve bebeğin hareketlerini sayın dedi.10 defa olması gerekiyormuş gün içerisinde.En güzel kısmı, ultrasonda kızımızı görmemizdi.Yuvarlacık yüzü, tombul yanakları vardı:) elleri yumuk yumuk gözlerini kapattı bir ara.Allahım, hayırlısı ile bizi kavuştur..Aminnn



Duygusal anne, dün kızı için, hastane kapısına asılan kapı süsünden  yaptı.Elimde bulunan malzemelerden.Bloglardan görüyorum ne mafiretli bayanlar var.Bende yaparım diyerek gaz verdim kendime:)) Fotoğrafını koyarım sonra, üşendim şimdi :))

İşte böyle..



                                                                     
yaz gelsin..
.

18 Mart 2012

Bloguma ne yaptımm Allahım:(

İşte karşınızda çorba gibi bir düzeni olan blog:) herşey aşağıda:) Bunu düzelteceğim, bir blogdaşıma mail attım:) Helpppp

17 Mart 2012

Bebek arabası olayları

Ç.kale' ye geleli 5 ay oldu. Az çok alıştım sayılır.Daha önceden de geldiğim için biliyorum biraz.Ama bebek alışverişi dolayısıyla daha bir alıştım geze geze.Öyle büyük alışveriş merkezleri yok.Kipa var bi, herkes orada zaten:)) Esas konu, bir çok esnafla karşılaştım ve hiç birini sevmedim.Çok sert oldu ama, napimm.Hani derler ya tok satıcı, öyleler.10 gün önce bir bebek arabasında anlaştık, bugün almaya gittik sattık diyor.Ve hiç bir  üzüntü ibaresi yok yüzünde, resmen gidelim diye bakıyor. Başka şeylerde alacaktım vazgeçtim o suratı görünce. Yani ne diyeyim.Hamile kişisinin iyi dilek ve dualarını aldın satıcı amcaaaaaa:)))) Neyse, hava süper güzel, deniz de tonlarca savaş gemisi, tepemizde bir sürü helikopter, 18 mart kutlamalarına şimdi den başladık:)) Herşeye rağmen seviyorum seni Ç.kale.Mutluluğumu bozamazsın esnaf amcaaaa:) Kızım için, hastane dağıtmaya hello kitty lavantalı magnetli süs siparişi verdim.Bak o esnaf teyzeyi sevdim ama:)) Böyle işte sevgili blogum.

16 Mart 2012

sevimli yastık

Çok sevimli bir blog buldum siu'nun sayesinde. http://cirtlakpepe.blogspot.com/ bende sipariş verdim hemen kızım için.Heyecanla bekliyorum bakalım nasıl olacak.

burada hava çok güzel..bahar gelsin artık, sonra yaz, ve tabii kızımm:)

14 Mart 2012

Beklerken...


Hamileliğim çok güzel geçti, pek bir sorun yaşamadım şükür ki.Çok çabuk geçti gibi geliyor bana, bu yüzden belki..Tabi daha bitmedi ama, yaklaştık:))) 36+3 olduk işte. Zaman daha da hızlı geçsin istiyorum.( bir taraftan da korktuğumu yazmıştım zaten ) Böyle bekleme modunda iken eksik olanları tamamlıyorum, bebek odası ile ilgili, kalpten kapı süsü yaptım:) bir blogda görmüştüm-- yaratıcılıktan değil valla-- onu yaptım.Sürekli kek, süt ve çikolata yiyiyorum birde:)) Bakalım sonumuz hayırlı olsun:p ve fotoğraf çekiyorum.Öyle süper olmuyor belki ama, hoşuma gidiyor hoşuma giden olayları çekmek:)) Pek arkadaşım yok buralarda daha, ( aslında var 2-3 tane ama onlarda çalışıyor ) mızmız biri senin annen kızımmmm..canımmm.. 









direk olmasaymış iyiymiş:)))



Seviyorum seni Ç.kale



11 Mart 2012

36.hafta biterken

36.hafta biterken ben gerçekten çook heyecanlıyım.Yarın benden 3 hafta önde olan bir arkadaşım doğum yapacak. İşte sanırım bu yüzden ben daha da heyecanlanıyorum. Sona yaklaşıyoruz, aslında başlangıç olacak ama çok değişik duygulardayım.Hormonlarımın elindeyim, ne istiyorlarsa yapıyorum:)) ( mesela kek istediler yaptım hemen :p )
Dün dr.kontrolumüz vardı, herşey yolundaymış çok şükür.Minik kelebiği gördük, gözleri ile meraklı meraklı bakınıyordu:) Çişi varmış birde dr.onu da gösterdi bize:))) Sadece nts de sancım görünmüş dr.evde yat dinlen dedi ( tabi biz manzara diye bir yere kahvaltıya gittik sonra da araba ile gezdik, fotoğraf çektik ) şu an dinleniyorum:)) Kızımıza kavuşmamıza az kaldı, en güzel yanı da bu aslında. Ama korkular, rüyalar, kabuslar..Rüyalar demişken geçenlerde rüyamda kundaklı bir bebek gördüm, kızımmış o, çok tatlı bir yüzü vardı. Bakıyordu öyle bana.Bu kadarını hatırlıyorum:)) Umarım iyi bir anne baba oluruz..( hemen topu eşime atıyorum:)) ) sevgili kızım heyecan ile seni bekliyoruz.


8 Mart 2012

yağmurlu bir gün

Puslu bir günde güzel bir kahvaltı ve arkadaşımla çarşı gezmesi.Minicik ç.kale çarşısını arşınladım:) koca göbeğimle, hava fazla soğuk değildi allahtan.İkea dan aldığımız sepetlere kılıf dikmek için kumaş aldım, bir milyoncu diye bilinen bir dükkandan da sticker aldım.Çok şirin geldi.Öğretmen evin de çay ve tatlı krizi durdurmaca molası verdikten sonra herşey süper oldu. Bu ara tatlı olaylarına çok dadandım ya, ye tatlı doğur hakkıyı değil yani olayım:)) Kızımda gayet tatlı olacak inş.:p Neyse, artık hemen yorulmaya başladım.Eşime kalsa hep evde durup yatmalıyım.Sıkıldım, havalarda şansıma soğuk oldu hep, yürüyüşde yapamadım.Yaz gelsin arık, kızımla bol bol gezeceğim inşaallah:)))) senin annen bir gezenti kızım...

Bugün çarşıda şu ara çok moda olan mint yeşili çantalardan beğendim, ama almadım.Böyle huylarım var, beğeniyorum ama almıyorum:)) Ama mutlaka mint yeşili bir şey almalıyım çok beğendim:) Gerçi kızıma küvet aldım o renkte:) sayılır mıııı..

not: çok profesyonel foto çekimi yaparım:)))


7 Mart 2012

nutella

nutella yemekten hamilelik boyunca almadığım oncaaa canım kiloyu bir kaç günde sanıyorum alıyorum:)) yaktın beni nutella..Yani birde kekin üstüne nutella sürüp yiyiyorum:) kızım senin annen bir obur, oburcuk:)) ama sende sewdin, tekmelerin sıklaşıyor, mutlu oluyorsun sendeee, itiraf et:)

6 Mart 2012

Kızıma

Bu blogu kızıma anı olarak kalsın diye açanlardanım bende.Yani kimse okumaz ise ben okurum, sonra da kızıma okuturum.Birde babası okusun:))) Eşimin görevi nedeniyle Bursa'dan Çanakkale'ye taşındık.Eylül 2011 den buraya alışmaya çalışıyorum, alıştım da sayılır.Sadece Bursa ya göre küçük, her aradığını bulamıyorsun falan ama, olsunduuu seviyorum burayı.Özellikle denizi, adaları.
Kızımlı kısımlara gelirsem, adını Ada koymayı düşünüyoruz.İsim dışındaki konuların bir çoğu halledildi.Odası, kıyafetleri falan.Bugünde banyo malzemelerini aldık.Bir tek bebek arabası kaldı.Haftaya onu da hallederiz diye düşünüyorum:)) Hamileliğimin son ayına girmiş bulunuyorum bu arada, 35+2 hafta da diyebilirim.Şimdi böyle yazınca tuhaf geldi.Günlük dediğin kağıt kalem falan kullanılarak yazılır yaa, eski kafalı Özlem:) ( annen böyle biri  işte kızım ) Birde kızım için, hastanede dağıtmaya keçeden  hello kitty bebek şekeri yapmaya çalışıyorum ama sanırım pek becerkli değilim:)))

İzleyiciler